Buda első bevásárlóközpontja

Az átriumszerű kialakítás és a kis alapterületű üzlethelyiségek a hajdan itt álló Budagyöngye Piac családias, barátságos hangulatát idézik. A négyszintes, közel tízezer négyzetméteres bevásárlóközpontban jelenleg 100 üzlet várja vendégeit áruival, szolgáltatásaival.

Minden egy helyen megtalálható

A Budagyöngye Bevásárlóközpontot a kezdetektől az igényes környékhez igazodó különleges áruválaszték, vásárlóbarát üzletpolitika és folyamatosan megújuló árukínálat jellemzi, amit a rendszeres akciók és árengedmények tesznek még vonzóbbá.

Szeretek idejárni, mert otthonos a hangulat, kedvesek az eladók. Itt a Budagyöngyében mindig megtalálom a tökéletes ajándékot a jeles eseményre! Csak így tovább, még sokszor fogunk találkozni! 

Budagyöngye-New York

A legbarátságosabb bevásárlóközpont

"Hernádi Judit színésznőt nem a Budagyöngyében ismertem meg, bár ez is előfordulhatott volna, hisz igen gyakran találkozunk ott, lévén mindketten törzsvásárlók vagyunk. Ez a beszélgetés is az egyik földszinti kávézóban zajlott közöttünk. ..."

Szilágyi János

Csapó Gábor

Medence helyett Budagyöngye

"Ha valaki azt gondolná, hogy a híres sportoló ma is a legtöbb idejét az úszómedencében, vagy, mint edző, annak a szélén tölti, az téved. Dudi (mindenki ezen a becenéven szólítja) minden hétköznap délelőttjén a Budagyöngyében található. Törzshelye a Chili kávéház."

Szilágyi János

Csonka András

Aki szereti a Budagyöngyét

"..Éppen ezért elképzelhetetlennek tartom mindennapi életemet, hogy ne kötődjön össze, hogy ne kapcsolódjon a Budagyöngyéhez."

Dombóvári Gábor