A Budagyöngye 1994-ben, Buda első bevásárlóközpontjaként nyitotta meg kapuit. Az átriumszerű kialakítás és a kis alapterületű üzlethelyiségek a hajdan itt álló Budagyöngye Piac családias, barátságos hangulatát idézik. A négyszintes, közel tízezer négyzetméteres bevásárlóközpontban jelenleg 100 üzlet várja vendégeit áruival, szolgáltatásaival.

Az élelmiszer jellegű üzletektől a lakberendezési boltokon és divatüzleteken át a vendéglátóegységekig minden egy helyen megtalálható. Az üzletházban fogorvosi és szemészeti egészségügyi szolgáltatásokat is igénybe vehetnek látogatóink. A szépülni és lazítani vágyókat szeretettel várjuk fodrászatunkban, Thai masszázs szalonunkban, illetve minden igényt kielégítő drogériánkban(DM). A Budagyöngye Bevásárlóközpontot a kezdetektől az igényes környékhez igazodó különleges áruválaszték, vásárlóbarát üzletpolitika és folyamatosan megújuló árukínálat jellemzi, amit a rendszeres akciók és árengedmények tesznek még vonzóbbá. Ezen felül a házban posta, bank, pénzváltó, varroda, biztosító valamint pelenkázó és gyermekjátszó sarok szolgáltatás is rendelkezésre áll. Kedves vásárlóink – a bevásárlóközpontok között egyedülállóan -, háziállataikkal is látogathatják a Budagyöngyét ahol kedvencük számára állatpatika és eledel bolt is megtalálható. Az üzletházban őrzött mélygarázs szolgálja az autóval érkező vendégeink kényelmét.

A Budagyöngye közösségi terei és mosdói akadálymentesek, így babakocsis és kerekes székes vásárlóink számára is kényelmesen elérhetők.

Találkozzunk a megújuló Budagyöngyében!