Venison GuStore

"Természetközeli élmény, egészségtudatos szemlélet. Ezek inspirálták legújabb üzletünk, a Venison Gusto szalámi mintaboltjának kialakítását, amely a -1. szinten, a mozgólépcsőtől balra található. A Budagyöngye Bevásárlóközpont legújabb üzletének exkluzivitása kívül-belül lenyűgöző: egészséges vadszalámik és kolbászkülönlegességek a szalámipultban, tölgyfaágak a fejünk felett és holland pázsit a lábunk alatt a kínálótérben. A Venison Gustónál mindenből a legjobbra törekszenek. Így született meg az egészségtudatos pasaréti lakók elvárásaihoz külcsínben és belbecsben egyaránt tökéletesen illeszkedő ékszerdoboz."

Szamos Marcipán Téka

A nyár egyik legkedveltebb desszertje a fagylalt. A Szamos Marcipán Téka üzletünkben már lehet is kapni mindenféle ízben. Érdemes kipróbálni!

Chili Bisztro

Várnak Titeket ma is a Chili bisztroban egy jóízű ebédre! 2022. Május 10. Étlap Chili bisztro csapata

Étlap🫰🏼

Májgombóc leves

sárga borsó főzelék

rakott burgonya

Bakonyi sertésragu

káposztástészta

Mátrai borzas (e l f o g y o t t)

rántott csirkemell,csirkecomb

fasírt

köretek

Optika Plus

Remek akció az Optika Plus üzletünkben! 

Komplett szemüveg, VÉKONYÍTOTT egyfókuszú lencsével, Ingyenes szemvizsgálattal: MOST 19.900 Ft

Regisztráció az INGYENES SZEMVIZSGÁLATRA és az akció részlete ITT: https://optikaplus.hu/komplett-szemuveg-egyfokuszu.../

Az akció: 1db View Optics Basic márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1.6 HMC+ vékonyított szemüveglencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot. Dioptria tartomány: +6,0 - -7,5-ig, max. 3 cylinder.

DivoStyleKids

Várnak szeretettel benneteket a Divo Style Kids üzletünkben, ahol meseszép nyári kollekciók közül tudtok válogatni.