Janus Computers – Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz

A Janus Computers 1992 óta nyújt széleskörű számítástechnikai szolgáltatásokat, értékesít számítástechnikai eszközöket mind magánszemélyek, mind cégek részére.

Egyedi igények szerint állítunk össze számítógépeket otthoni és munkahelyi használatra, építünk ki számítógépes hálózatokat és folyamatosan karbantartjuk azokat, akár átalánydíjas szerződések keretében is.

Ha fejleszteni vagy javíttatni szeretné kedvenc laptopját, nyomtatóját, monitorát vagy egyedi szoftverekkel szeretné használni meglévő számítógépes eszközeit, forduljon szakértő kollégáinkhoz.

Új laptopot, tabletet, monitort, nyomtatót vagy akár audiovizuális eszközöket keres? Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk a legoptimálisabb termék kiválasztásában és beszerzésében.
Üzletünkben professzionális számítástechnikai alkatrészek és szórakoztató elektronikai eszközök illetve HP, Canon patronok széles választéka közül válogathat.

Egyedi szolgáltatásaink közé tartozik az adatok mentése sérült vagy vírusos eszközökről, a video és dia felvételek digitalizálása vagy a színes nyomtatás.

Folyamatosan bővülő kínálatunkkal várjuk régi és új vásárlóinkat, immáron több, mint 20 éve.

Webáruház: www.janus.hu
Telefonszám: 06 1 200 2449Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 10-19
Szombat: 10-15
Vasárnap: Zárva