Mindenki számára a legfontosabb a család és azok az emberek, akik közel állnak hozzá. Ahhoz, hogy minél több időt tudjunk szeretteinkkel tölteni, elsősorban egészségre van szükség. Azonban a mai felgyorsult világban sajnos egyre több olyan, nem megfelelő élelmiszert vásárolunk, melyekkel ez az együtt töltött idő egyre rövidebb lesz.

Mi a megoldás? Mi a Budagyöngy BioBolt! Miért?

A nálunk vásárolt termékek és élelmiszerek szigorú törvényi előírásoknak megfelelő, ellenőrzött ökológiai gazdaságból származnak, vagyis BIO minősítéssel rendelkeznek. Ezen minősítés biztosítja, hogy termékeink, élettanilag sokkal értékesebb vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak, ugyanakkor hiányoznak belőlük a káros anyagok, melyek szervezetünkben lerakódva betegségekhez vezetnek. Vegyszer, tartósító és színezék mentesek, adalékanyag tartalmuk minimális és csak abban az esetben tartalmaznak, ha mással nem helyettesíthetők, természetes növényvédő szerrel „permetezettek”, melyek a termékekben maradvány mentesek, nagyobb az eltarthatóságuk, lassabb növekedésüknek köszönhetően kevesebb vizet tartalmaznak ezáltal nagyobb a szárazanyag tartamuk.
Térjen be hozzánk és tapasztalja meg Ön is, hogy a nálunk vásárolt termékek, egészségesek, természetesek, ízesek és ízletesek!

Szeretettel várjuk minden kedves új és meglévő vásárlónkat, családias hangulatú boltunkban a -1 szinten a hentes boltokkal szemben.

Telefon és sms: + 36 30 327 7371
Facebook: facebook.com/budagyongyebiobolt
E-mail: info@budagyongye-biobolt.hu

 

Nyitvatartás: 

Hétfő-péntek: 9-19
Szombat: 9-15
Vasárnap: Zárva